• Winkels in Groningen en Drenthe
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-
  • UMCG: 050-3110998 - Roden: 050-5012967

De keuken van Corsica


De keuken van Corsica
'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious. De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel... Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten! Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio. Zijn wijnkelder is in de loop der jaren een instituut geworden, een pleisterplaats voor wijnliefhebbers en fijnproevers uit de verre omtrek. Nicolas' missie is om steeds opnieuw de ultieme Corsicaanse drank en spijs te vinden om mensen van te laten genieten.
Eigenschappen
ISBN/EAN9789059567511
AuteurNicolas Stromboni & Ingrid Buthod-Girard & Sietske Chardon
UitgeverFontaine Uitgevers B.V.
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's320
Lengte298 mm
Breedte203 mm
Dikte34 mm
Gewicht1582 gr
Verschenen01-08-2017

Voorraadstatus
RodenNiet op voorraad
GroningenNiet op voorraad
LeverancierNiet op voorraad